top of page
  • Szerző képeSimon Goldman

A nagyágyú I.

Legelőször is had mutassak neked egy nagyágyút, aki valós, éles számlakimutatást tett közzé már sokadjára az interneten, megjegyzem egyedülálló módon: http://tozsdeguru.com/hirek-18/78-22-millio-ft-tiszta-profit-a-tozsden. Ebben az bejegyzésben viszont nem egy elit kereskedő kimagasló kereskedési teljesítményéről lesz szó, hanem a nagyágyú a technika lesz, amivel képes lehetsz teljesen újraformálni magad.



Sokszor előfordul, hogy a kiegyensúlyozott kereskedési teljesítményt egy olyan dolog gátolja, amivel a tőzsdei kereskedő nincs is tudatában. Van egy káros program ami folyamatosan fut a tudatalattiban, hatással van az egész életére, a tudatos cselekvésére, de valahogy mégsem mutatja magát kristály tisztán. Amikor egy ilyen életkárosító szörnyeteggel van dolgunk, akkor oda bizony kőkemény eszközt kell előkapni a hátizsákból, ilyenkor jön a közvetlen megerősítési technika, ami az igazi nagyágyú.


Ez röviden-tömören arról szól, hogy a tudatalattiban futó, káros hatásúnak ítélt programot felülírunk egy új, jó hatásúnak gondolt programmal. Miután itt egy elég komoly dolgot hajt végre az ember, igazán a mélyére nyúl az elmének, így igazán nagy változásokra számíthat, viszont esetenként nagyon-nagyon nagy kihívások elé is állíthatja őt.


De kezdjük az elején, méghozzá onnan, hogy honnan is lehet felismerni egy mélyen meghúzódó, káros hatású programot a tudatalattiban? Tegyük fel, hogy tudatosan elhatározol egy változtatást az életedben, majd záros határidőn belül valamiért ez az új projekt csődbe fullad. Ez még nem annyira veszedelmes probléma, viszont amikor ez újra és újra megtörténik sok-sok hónapon vagy akár éven keresztül is, akkor egyfajta rutinná válik az elkezdés-becsődölés ciklus. Ez adódhat abból, mondjuk, hogy gyerekkorban eleget mondták a szülők, testvérek, hogy mindent csak elkezdesz, de semmit sem fejezel be, de az is lehetséges, hogy saját magadba sikerült belenevelned ezt az képet magadról. Jó kis önszabotáló mechanizmus. Az már egy fél siker, ha sikerült rendszert találni a történésekben, mert azok metszetében ott van valahol a problémaforrás is, ami így már jó eséllyel orvosolható.


A probléma feltárással már majdnem meg is vagyunk, a következő bejegyzésben azt is megmutatom neked, hogy hogyan működik a módszer pontosan. Garantálom neked, ha tudatosan dolgozol magadon és emellé még van egy rendszeres havi jövedelem megteremtésére alkalmas tőzsdei stratégiád a siker már igazán közel van.


-Simon Goldman-

bottom of page